tisdag 11 januari 2011

11-01-11 - Ett roligt minne

Och hur i hela friden ska man kunna välja bara ETT? Det mest uppenbara hade väl varit att berätta om när jag och Fredrik träffades, men den kvällen var i ärlighetens namn så indränkt i sprit att den mest består av stora, svarta luckor... Ehm. I alla fall.

En enkel men bra grej: det var den andra maj för ett par år sen. Mina föräldrar var bortresta så jag och Fredrik hade fått låna en bil av dem över helgen. Och det var varmt den här vårdagen, ohemult varmt med gassande sol, äntligen efter en kall och snöig april. Vi tog bilen på eftermiddagen och åkte iväg till Aldersjön (en badstrand strax utanför stan), och där låg vi sen helt ensamma i sanden. I bikini och badshorts, omgivna av stora snöhögar, och på vattnet låg isen tjock. Det var så underbart surrealistiskt, att uppleva strålande sommar och bitande vinter precis samtidigt - det har inte hänt varken förr eller senare i mitt liv. Något att lägga ner i minnesasken.

[Detta inlägg är en del av januariutmaningen. Hela listan hittar du här.]

2 kommentarer:

  1. Det låter fantastiskt! Vilken fin upplevelse att solbada i ett sådant landskap där sommar och vinter möts så påtagligt.

    Anmaja

    SvaraRadera