lördag 8 januari 2011

11-01-08 - Tre saker jag vill förändra med mitt liv

1. Vårt boende. 64,5 kvadratmeter börjar kännas trångt. Eller trångt har det alltid känts, men det blir värre och värre. Jag vill ha ett löpband, men har inte plats. Jag vill ha en skivstång, en barr/pullupräckesmojäng (sån här), kattungar, egenodlade hallon och vinbär, en enorm solmadrass att lägga ut på gräsmattan, höns(?) och tusen andra saker. Inte ens en sketen liten symaskin har jag plats att skaffa.

2. Min försörjning. Jag vill tjäna mina egna pengar som följd av att jag gjort nytta. Inte vara tvungen att lita till Förskräcklingskassans godtycke.

3. Okej, nu kastar jag alla realistiska tankar ut genom fönstret och säger: min ork, energi, livstempo och socialiseringsenergi. För visst skulle det vara härligt om det inte tog musten ur mig att vara ute i samhället, att möta människor, att interagera och att vara någon även utanför mitt eget huvud. Tänk om jag hade kunnat jobba heltid och klättra på karriärstegen, träffa mina vänner flera gånger i veckan, träna som jag gör nu och ännu mer, ha en egen häst, ha en stor gård med alla möjliga sorters djur, odla min egen mat, bjuda på storslagna middagar och åka på långa resor. Men allt det där går ju inte. Jag kör mig själv in i väggen vid minsta försök. Jag vet att jag gör det bästa av situationen dock - jag känner mig rätt bra som lyckas ha det så bra som jag ändå har det - men ibland känns det onekligen lite tomt och fattigt.

[Detta inlägg är en del av januariutmaningen. Hela listan hittar du här.]

5 kommentarer:

  1. Sv: Tänk att det var så vanligt med färgat porslin förr! De färger du beskrev har jag inte sett, jag tycker det var nog konstigt med ljusgrönt :)

    SvaraRadera
  2. Ååh, jag önskar dig all lycka till! Förr eller senare kommer allt ske!

    SvaraRadera
  3. Hej! Nu kikar jag in hos dej...
    Tack för besöket på min blogg!

    Det är inte alltid viljan/orken/möjligheten håller varandra hand i hand. Visioner är bra att ha, men inom rimliga gränser. Risken att bli besviken om och om igen är inte kul. Men om man tänker annorlunda - att jag försöker göra varje dag till nått bra utifrån mina egna förutsättningar!

    SvaraRadera
  4. Jag hoppas lösenordet för bloggen är borta nu? Det kommer nog från min andra blogg.se-blogg, jag har den när jag testar nya bilder och bakgrunder, och den har lösenord (skriver aldrig nåt på den). Tog bilderna från den bloggen så det kanske är därför lösenordet kommer upp....

    SvaraRadera
  5. @Dessi: Tusen tack!
    @Johanna: Ja, nu är lösenordet borta. :-)

    SvaraRadera