Kasta en påse sötmandel i matberedaren och kör till smör (tar ett tag, men misströsta ej!).
Plocka fram hasselnötter.
Ta en klick mandelsmör och en hasselnöt och rulla till en boll med nöten i mitten.
Rulla, rulla, rulla.
Smält en kaka mörkaste choklad.
Plutta ner några kulor åt gången och rulla i chokladen med en sked.
Låt stelna på plåt.
Släng ner en massa blandade nötter i chokladen som blev över och häll upp i en burk att stelna till en tjock kaka.
Ät. (Jag har inte hunnit till den biten än! Åtgärdas snarast.)
Ahh... temptation.....
SvaraRaderaUjuj, det där se jättegott ut!
SvaraRaderaKör till smör= tills det blir smörigt eller med smör??
SvaraRadera@Katarina: Ja tills det blir smör, som jordnötssmör. Inget "ko-smör" inblandat. ;-)
SvaraRadera